Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία
Ερωτηματικά δημιουργούνται με τη φωτιά στο εργοστάσιο που εμπλεκόταν στην τροφική δηλητηρίαση των μαθητών

Αναπάντητα τα ερωτήματα που υπάρχουν γύρω από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίος εμπλέκεται στη μαζική δηλητηρίαση μαθητών της περιοχής.

Κλιμάκιο του ΕΦΕΤ θα επισκεπτόταν σήμερα το εργοστάσιο στη Λαμία, για να ελέγξει τις συνθήκες υπό τις οποίες παρασκευάζονται τα γεύματα.

«Πήγε κλιμάκιο το Σάββατο για να κάνει έναν έλεγχο, γνωρίζοντας βέβαια ότι η παραγωγική διαδικασία που αφορούσε τη γραμμή παραγωγής γευμάτων για τα σχολεία δεν θα ήταν ανοιχτή γιατί αυτά γίνονται κάθε μέρα, καθημερινές. Παρ' όλα αυτά, πήγαμε το Σάββατο και οργανώναμε κλιμάκιο να πήγαινε και σήμερα να βλέπαμε γενικά πώς λειτουργεί η επιχείρηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής των γευμάτων» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ανδρέας Ζαμπέλας, μιλώντας στον Alpha.

«Δυστυχώς βέβαια μετά από αυτό το τραγικό συμβάν, προφανώς οι δικές μας ενέργειες ακυρώνονται. Άρα δεν υπάρχει έκθεση ή πόρισμα του ΕΦΕΤ για τις τροφές που διανεμήθηκαν», κατέληξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;

«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Υπ. Παιδείας: Πρόσκληση προς τα σχολεία για εκπαιδευτικές εκδρομές στο Μεσολόγγι το 2026
Επετειακό έτος για τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο – Στόχος η βιωματική ιστορική εκπαίδευση των μαθητών
Υπ. Παιδείας: Πρόσκληση προς τα σχολεία για εκπαιδευτικές εκδρομές στο Μεσολόγγι το 2026