Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι ακύρωσε τις συνεντεύξεις της γιατί έχει αρρωστήσει

«Guys, έχω κρυώσει πολύ», είπε η Μαρίνα Σάττι σε live που έκανε για τους θαυμαστές της στα social media το βράδυ της Τετάρτης.

Η τραγουδίστρια, λίγες ώρες πριν διαγωνιστεί για την Ελλάδα με το «Ζάρι» στον Β΄Ημιτελικό της Eurovision, εμφανίστηκε στεναχωρημένη να λέει πως είναι κρυωμένη και πως χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στον διαγωνισμό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και πόνους στον λαιμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η τραγουδίστρια ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από υψηλό πυρετό και ακολουθεί θεραπεία, προκειμένου να είναι έτοιμη για την αποψινή της εμφάνιση.

Ωστόσο, από την ΕΡΤ, αναφέρεται πως δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση τονίζοντας πως η τελική πρόβα πριν τον Β’ Ημιτελικό πήγε «εξαιρετικά καλά» και πως όλη η ομάδα ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παράλληλη στήριξη, ειδική αγωγή
Δ’ Φάση προσλήψεων: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Παρέμβαση ΣΑΚΕΑ για τα ακάλυπτα κενά
Στον "αέρα" χιλιάδες μαθητές: Καμία πρόσληψη στην Ειδική Αγωγή κατά τη Δ’ φάση αναπληρωτών
Δ’ Φάση προσλήψεων: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Παρέμβαση ΣΑΚΕΑ για τα ακάλυπτα κενά