αστυνομία
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME NEWS
Περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο Κιλκίς

Συνελήφθη ένας 51χρονος στο Κιλκίς μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο, ενώ επιτέθηκε και στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το thestival η σύλληψη του 51χρονου έγινε το πρωί της Πρωτομαγιάς, σε χωριό του δήμου Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Το περιστατικό

Αναλυτικότερα η 70χρονη μητέρα του 51χρονου κατήγγειλε πως το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, ο γιος της -για ασήμαντο λόγο- έσπαγε αντικείμενα στην οικία που ζούσε με τους γονείς του και άμεσα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο.

Στη θέα των αστυνομικών, ο 51χρονος τους επιτέθηκε με τσεκούρι, οι οποίοι ενεργώντας άμεσα κατάφεραν να αποφύγουν την επίθεση. Στη συνέχεια με το τσεκούρι προκάλεσε φθορές στο καπό του υπηρεσιακού οχήματος και τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και κατά την ακινητοποίηση του, τους επιτέθηκε εκ νέου με ένα δεύτερο τσεκούρι.

Τα δύο τσεκούρια κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλοπή
«Αόρατοι» διαρρήκτες ανοίγουν αυτοκίνητα σε δευτερόλεπτα – Η μέθοδος που ανησυχεί τις αρχές
Με μια απλή συσκευή παρεμβολής, οι κλέφτες μπλοκάρουν το κλείδωμα και εκμεταλλεύονται την απροσεξία των οδηγών
«Αόρατοι» διαρρήκτες ανοίγουν αυτοκίνητα σε δευτερόλεπτα – Η μέθοδος που ανησυχεί τις αρχές
λαδι
Ανατιμήσεις-φωτιά στα μαγειρικά λάδια: Ο πόλεμος στο Ιράν φουσκώνει το «καλάθι»
Από τα Στενά του Ορμούζ μέχρι το ράφι του σούπερ μάρκετ – Πώς η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί αγορές πανικού και νέα κύματα ακρίβειας
Ανατιμήσεις-φωτιά στα μαγειρικά λάδια: Ο πόλεμος στο Ιράν φουσκώνει το «καλάθι»
δημοσκόπηση, εκλογές
Δημοσκόπηση Prorata: «Καράβι σε λάθος πορεία» – Έντονη δυσαρέσκεια και κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς
Το 69% θεωρεί ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση – Απογοήτευση, ανασφάλεια και πολιτικό κενό εκπροσώπησης
Δημοσκόπηση Prorata: «Καράβι σε λάθος πορεία» – Έντονη δυσαρέσκεια και κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς