londino
Ο 13χρονος ήταν ένας από τους πέντε τραυματίες, που είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί, προσθέτοντας ότι ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του

Ένα 13χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του και τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση με σπαθί στο βορειοανατολικό Λονδίνο, κοντά στον σταθμό Hainault του μετρό στο Redbridge του Essex. 

Σύμφωνα με το Skynews, o 13χρονος ήταν ένας από τους πέντε τραυματίες, που είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί, προσθέτοντας ότι ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 36χρονος δράστης συνελήφθη ενώ πρώτα τραυμάτισε 5 ανθρώπους – ανάμεσά τους και ο 13χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο από τα τραύματά του.

«Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνω ότι ένας από τους τραυματίες της επίθεσης, ένα 13χρονο αγόρι, πέθανε», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Στιούαρτ Μπελ σε ανακοίνωση Τύπου.

Στην ανακοίνωσή του είπε ακόμα ότι δύο στελέχη της αστυνομίας εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Τόνισε ότι χρειάζονται χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους. 

Σε βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter φαίνεται ο άνδρας να κυκλοφορεί με το σπαθί από σπίτι σε σπίτι και γύρω του να υπάρχουν ασθενοφόρα και δυνάμεις της αστυνομίας. 

Η αστυνομία δήλωσε ότι κλήθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί (τοπική ώρα) μετά από αναφορές για πτώση οχήματος πάνω σε ένα σπίτι στην περιοχή Thurlow Gardens και ότι άνθρωποι είχαν μαχαιρωθεί.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατική επίθεση» ή ως «στοχευμένη επίθεση» αλλά προσπαθεί να εξακριβώσει τις συνθήκες του περιστατικού. 

Οι κάτοικοι είπαν ότι ξύπνησαν από «πολλές φωνές» και είδαν έναν άνδρα «καλυμμένο με αίμα» έξω από τα σπίτια τους. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019: Αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: Γλέντι στήριξης για τα έξοδα δίκης του Β. Μορέλλα
«Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και τους εκπροσώπους μας», τονίζουν οι εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης
Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: Γλέντι στήριξης για τα έξοδα δίκης του Β. Μορέλλα