Αναδρομικά για 700.000 συνταξιούχους: Πώς το νέο πληροφοριακό σύστημα του ΕΦΚΑ ξεκλειδώνει ποσά έως 12.000 ευρώ

Κοινωνία 0

Γεωργιάδης: Ευθεία επίθεση σε υγειονομικούς που τον αποδοκίμαζαν - «Είστε ανθρωπάκια, ασήμαντα»

georgiadis
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης κατά των υγειονομικών – Τους αποκάλεσε «κάφρους»

Ένταση σημειώθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη μεταξύ υγειονομικών, που τον αποδοκίμαζαν, και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ.

Συγκεντρωμένοι γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στις δομές υγείας του νησιού φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας έχασε για μία στιγμή την ψυχραιμία του, αποκαλώντας τους εργαζομένους «κάφρους». «Αντί να κάνετε αυτά τα καφριλίκια, αν θέλει ένας από εσάς να έρθει να μιλήσει, πολύ ευχαρίστως. Σήμερα έχετε έρθει εδώ για να διαμαρτυρηθείτε σαν τους κάφρους, σε τι πράγμα; Στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ».

Η γιατρός Ζωή Κανναβάτου πήρε τον λόγο μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη, απαντώντας σχετικά: «Κάφροι δεν είμαστε κ. Υπουργέ. Είμαστε αυτοί που εάν ζητήσουν να κάνουν μία μαστογραφία, θα την κάνουν τον Νοέμβριο. Ξέρετε γιατί κ. Υπουργέ; Γιατί ενώ υπήρχε μία ακτινολόγος στο ΙΚΑ, σήμερα δεν υπάρχει».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο τέλος της ομιλίας του, είπε: «Ξαναλέω λοιπόν, αντί να φωνάζετε όλη μέρα, κάντε και καμία δουλειά».

Δείτε το βίντεο

 
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία