Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων: Παραδόθηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου
Τουλάχιστον 12 καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων

Ο αρχαιοφυλακας από την Νίσυρο, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων, παραδόθηκε τελικά σε αστυνομικό τμήμα της Κρήτης.

Εις βάρος του εκκρεμούν κατηγορίες για προσβολή γενετήσιες αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς έξι παιδιών έχουν υποβάλει καταγγελίες και έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμα πέντε. Επίσης, σε καταθέσεις προχωρούν και τα παιδιά μετά την εξέτασή τους από ψυχολόγο του Νοσοκομείου Ρόδου.

Στην Εισαγγελία της Κω έχουν υποβληθεί συνολικά 12 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών.

Εντολή για ΕΔΕ εις βάρος του

Σημειώνεται πως η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από την καταγγελία του πατέρα ενός 11χρονου, ο οποίος μετέβη στις 15 Απριλίου στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου – όπως κατέθεσε – ο εν λόγω άνδρας έδειξε στον γιο του βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα και από το Χαμόγελο του Παιδιού όπου έγινε λόγος για πιθανή σεξουαλική παρενόχληση από τον 62χρονο εις βάρος του 11χρονου αγοριού. Δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foitites
Πανεπιστημιακά Τμήματα: Τα ΦΕΚ των αποφάσεων χορήγησης ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master)
Η επιτυχής ολοκλήρωση προγράμματος σπουδών πρώτου κύκλου, οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου...
Πανεπιστημιακά Τμήματα: Τα ΦΕΚ των αποφάσεων χορήγησης ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master)