pit bull
Οι γιατροί με το ασθενοφόρο έφτασαν σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο του τραγικού συμβάντος, αλλά το παιδάκι είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του

Ένα μωρό δεκατριών μηνών τραυματίσθηκε θανάσιμα σήμερα το πρωί από δυο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ σε ιδιωτική κατοικία στο Σαλέρνο της νότιας Ιταλίας, σε μικρή απόσταση από τη Νάπολη.

Ενώ το μωρό βρισκόταν στην αγκαλιά του θείου του, ξαφνικά τα δύο σκυλιά -τα οποία ανήκουν σε οικογενειακή φίλη- του επιτέθηκαν, «αρπάζοντάς το» από τον άνδρα και τραυματίζοντάς το σε όλο του το σώμα.

Η μητέρα του παιδιού προσπάθησε να το σώσει, προτάσσοντας το σώμα της ως ασπίδα, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Οι γιατροί με το ασθενοφόρο έφτασαν σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο του τραγικού συμβάντος, αλλά το παιδάκι είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, άνδρας που ζούσε στην περιοχή Μαντσιάνα, λίγο έξω από τη Ρώμη, είχε δεχθεί θανάσιμη επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ, ενώ έτρεχε σε δασώδη περιοχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δίκη για τα Τέμπη
Ξεκινά σήμερα Δευτέρα η δίκη για τα Τέμπη: Μια κοινωνία απέναντι στη μνήμη και την ευθύνη
Αρχίζει σήμερα στη Λάρισα η πολυαναμενόμενη δίκη για τα Τέμπη – Στο εδώλιο 36 άτομα
Ξεκινά σήμερα Δευτέρα η δίκη για τα Τέμπη: Μια κοινωνία απέναντι στη μνήμη και την ευθύνη