Κοινωνία 0

Χαλκιδική: Επιτέθηκαν με φτυάρι σε δημοτικό υπάλληλο

Φτυάρι
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο νοσοκομείο δημοτικός υπάλληλος, με ειδικότητα υδραυλικού – Δέχτηκε επίθεση με φτυάρι

Επίθεση με φτυάρι από τουλάχιστον δύο άτομα καταγγέλλει ότι δέχτηκε υπάλληλος του δήμου Προποντίδας την ώρα που επιθεωρούσε αντιπλημμυρικό έργο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, εν μέσω της κακοκαιρίας που έπληττε την περιοχή.

Ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος, με ειδικότητα υδραυλικού, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άνδρας, 51 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε κι ένας 25χρονος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπάλληλων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία