oasth
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών χωρίς αναστολή - «Δεν έχω καμία αμφιβολία, ήταν πολύ ξεκάθαρο το άγγιγμα»

Στη φυλακή οδηγήθηκε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή κοπέλα, μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, τον Ιούλιο του 2020.

Τον έκρινε ένοχο και σε δεύτερο βαθμό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και δημόσια εξύβριση, καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση 11 μηνών, χωρίς να αναστείλει την ποινή του.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία, ήταν πολύ ξεκάθαρο το άγγιγμα. Τον έχω ξαναδεί σε λεωφορείο και στον δρόμο και τρέμω κάθε φορά στην ιδέα να τον ξανασυναντήσω. Έχω δει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα που τον δείχνουν ως άνθρωπο που καταγγέλθηκε κι από άλλες κοπέλες για ανάλογα περιστατικά», κατέθεσε η 26χρονη παθούσα.

Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Εφόσον εντοπιστεί από την Αστυνομία θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oikopeda1
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
Έως τις 15 Ιουνίου η δήλωση και ο καθαρισμός – Αυστηρότεροι έλεγχοι, κλιμακωτά πρόστιμα και ξεκάθαροι ρόλοι για δήμους και Πυροσβεστική
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
ζαχαρακη
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.
« Έχουμε όλοι μας χρέος - και περισσότερο από όλους η Πολιτεία – να στηρίξουμε την Ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό.»
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.