ξυλοδαρμος
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - «Θα αλλάξει το σύστημα αξιολόγησης»

Στις 25 Απριλίου θα τεθεί σε λειτουργία το πενταψήφιο νούμερο «10201», μέσω του οποίου γονείς και παιδιά θα μπορούν να καταγγέλλουν τα περιστατικά βίας που γνωρίζουν.

«Στις 25 Απριλίου θα τεθεί σε λειτουργία πανελλαδικά το πενταψήφιο νούμερο 10201, μέσω του οποίου γονείς και παιδιά θα μπορούν να καταγγέλλουν ανά πάσα στιγμή περιστατικά που συμβαίνουν εκείνη την ώρα αλλά και περιστατικά που συμβαίνουν σε κάποια γειτονιά συστηματικά», ανέφερε σχετικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3.

Επίσης, προανήγγειλε  ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα τεθεί σε λειτουργία εφαρμογή στο κινητό, μέσω της οποίας γονείς και παιδιά θα μπορούν, συμπληρώνοντας σε μία φόρμα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, να ενημερώνουν την αστυνομία για κάτι παραβατικό που πέφτει στην αντίληψή τους.

Αναφερόμενος στη νεανική παραβατικότητα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι μέσα σε μόλις δύο μήνες «είχαμε 700 συλλήψεις νέων».

Σχετικά με το σύστημα αξιολόγησης των αστυνομικών, ο υπουργός παραδέχθηκε ότι μέχρι στιγμής δεν γίνεται αξιολόγηση, προαναγγέλλοντας, ωστόσο, ότι «αυτό θα αλλάξει ριζικά», σημειώνοντας πως αστυνομικοί που θα κρίνονται ακατάλληλοι «θα λαμβάνονται μέτρα» γι’ αυτούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κινητοποίηση εκπαιδευτικών
Μαζική κινητοποίηση στο Μεταξουργείο: Εκπαιδευτικοί και γονείς ένωσαν φωνές κατά των συμπτύξεων (Εικόνες)
«Καμία σύμπτυξη – Το μέλλον των παιδιών μας δεν συγχωνεύεται» το μήνυμα της σημερινής κινητοποίησης στην Α΄ ΔΙΠΕ Αθήνας
Μαζική κινητοποίηση στο Μεταξουργείο: Εκπαιδευτικοί και γονείς ένωσαν φωνές κατά των συμπτύξεων (Εικόνες)
Ο δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας για Άγνωστο Στρατιώτη: «Μόλις γίνει ανάθεση για την καθαριότητα θα κινηθούμε νομικά»
«Η αλλαγή έγινε μετά την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι» - Ο Χάρης Δούκας επικαλείται το άρθρο 101 και προαναγγέλλει νομικές ενέργειες
Χάρης Δούκας για Άγνωστο Στρατιώτη: «Μόλις γίνει ανάθεση για την καθαριότητα θα κινηθούμε νομικά»
ιεπ
Εκπαιδευτικοί - ΙΕΠ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για τα 37 νέα επιμορφωτικά προγράμματα SUB.8
SUB.8: Η επιμόρφωση που φέρνει τη νέα γενιά ψηφιακών δεξιοτήτων στα ελληνικά σχολεία - Ξεκινούν οι αιτήσεις για όλους τους εκπαιδευτικούς
Εκπαιδευτικοί - ΙΕΠ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για τα 37 νέα επιμορφωτικά προγράμματα SUB.8