ξυλοδαρμος
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - «Θα αλλάξει το σύστημα αξιολόγησης»

Στις 25 Απριλίου θα τεθεί σε λειτουργία το πενταψήφιο νούμερο «10201», μέσω του οποίου γονείς και παιδιά θα μπορούν να καταγγέλλουν τα περιστατικά βίας που γνωρίζουν.

«Στις 25 Απριλίου θα τεθεί σε λειτουργία πανελλαδικά το πενταψήφιο νούμερο 10201, μέσω του οποίου γονείς και παιδιά θα μπορούν να καταγγέλλουν ανά πάσα στιγμή περιστατικά που συμβαίνουν εκείνη την ώρα αλλά και περιστατικά που συμβαίνουν σε κάποια γειτονιά συστηματικά», ανέφερε σχετικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3.

Επίσης, προανήγγειλε  ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα τεθεί σε λειτουργία εφαρμογή στο κινητό, μέσω της οποίας γονείς και παιδιά θα μπορούν, συμπληρώνοντας σε μία φόρμα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, να ενημερώνουν την αστυνομία για κάτι παραβατικό που πέφτει στην αντίληψή τους.

Αναφερόμενος στη νεανική παραβατικότητα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι μέσα σε μόλις δύο μήνες «είχαμε 700 συλλήψεις νέων».

Σχετικά με το σύστημα αξιολόγησης των αστυνομικών, ο υπουργός παραδέχθηκε ότι μέχρι στιγμής δεν γίνεται αξιολόγηση, προαναγγέλλοντας, ωστόσο, ότι «αυτό θα αλλάξει ριζικά», σημειώνοντας πως αστυνομικοί που θα κρίνονται ακατάλληλοι «θα λαμβάνονται μέτρα» γι’ αυτούς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

stratos
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Στρατολογική κατάσταση: Οι νέοι κανόνες για έκδοση, χρήση και επιβεβαίωση εγγράφων
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Ο καθηγητής Ευάγγελος Λιάτσικος έκανε επέμβαση στην Αθήνα μέσω Κίνας και έγραψε ιστορία στην τηλεχειρουργική
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων