pigouinoi
Μοναδικό βίντεο με μωρά πιγκουίνοι κάνουν την πρώτη τους βουτιά από ύψος 15 μέτρων

Δεκάδες μωρά πιγκουίνοι έπεσαν με γενναιότητα από έναν τεράστιο βράχο ύψους 15 μέτρων για να κολυμπήσουν για πρώτη φορά στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής, δείχνουν μοναδικά νέα πλάνα.

Ο βραβευμένος διευθυντής φωτογραφίας του National Geographic, Bertie Gregory, πέρασε ένα δίμηνο παρακολουθώντας το κοπάδι των 10.000 αυτοκρατορικών πιγκουίνων στη χερσόνησο της Ανταρκτικής, όταν απαθανάτισε τη συμπεριφορά των νεοσσών που δεν είχε ξαναδεί στην κάμερα, είπε στο «Good Morning America. ”

«Λέγεται πέταγμα, όταν κάνουν το πρώτο τους μπάνιο», είπε. «Κανονικά πηδούν από τον θαλάσσιο πάγο, ο οποίος έχει ύψος περίπου μισό μέτρο. Παρατηρούσαμε ότι οι νεοσσοί περνούσαν σε διαφορετικό μέρος. Έτσι ανέβασα το drone, το πέταξα εκεί για να δω τι συνέβαινε και συνειδητοποίησα ότι στοιβάζονταν στην άκρη ενός τεράστιου βράχου πάγου ύψους 15 μέτρων», συνέχισε.

«Ένας ένας άρχισαν να πηδούν από αυτόν τον βράχο για να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο στον Νότιο Ωκεανό».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα