Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
Τι κατέσχεσαν μετά από έναν χρόνο

Με εντολή του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη που διενεργεί τη δικαστική έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» της Λάρισας, πληροφορίες που αναμεταδίδουν τα τοπικά μέσα όπως το onlarissa, οι αστυνομικοί μετά την εντολή του εφέτη ανακριτή, προχώρησαν στην κατάσχεση των σκληρών δίσκων με τα πρωτότυπα ηχητικά το βράδυ της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Από τα δημοσιεύματα προκύπτει ότι στα χέρια του εφέτη ανακριτή βρίσκονται αντίγραφα των ηχογραφημένων συνομιλιών και γι΄αυτό το λόγο και μετά τις αποκαλύψεις για μονταζιέρα στις ηχογραφημένες συνομιλίες απαιτείται η αντιπαραβολή με τις συνομιλίες που παραδόθηκαν στους δικαστικούς λειτουργούς που πραγματοποιούν την έρευνα.

Δειγματοληψία στα χώματα που μεταφέρθηκαν

Την Παρασκευή 5 Απριλίου αναμένεται να γίνει ο έλεγχος στα χώματα που φυλάσσονται σε ιδιωτικό οικόπεδο εργολάβου. Με παραγγελία του εφέτη ανακριτή, Σωτ. Μπακαΐμη που ερευνά τα αίτια της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, κλιμάκιο Χημικών της Χημικής Υπηρεσίας από κοινού σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» με πραγματογνώμονες και εισαγγελικό λειτουργό θα μεταβούν στο οικόπεδο προκειμένου να κάνουν δειγματοληπτικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Μπακαΐμη στα χώματα αυτά θα γίνει ο ίδιος χημικός έλεγχος που έγινε τόσο στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη όσο και στο Κουλούρι, όπως επίσης θα γίνει έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν γενετικού υλικού από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, χωρίς ακόμη να είναι γνωστό αν αυτός ο έλεγχος θα γίνει επίσης την ερχόμενη Παρασκευή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα