bullying
Ελεύθεροι οι τρεις κατηγορούμενοι

Καθαρή είναι η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος μαθητής ο οποίο κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το gegonota.news, δεν προκύπτει επαφή ούτε πάνω από τα ρούχα του μαθητή.

Ελεύθεροι οι τρεις κατηγορούμενοι

Οι τρεις μαθητές βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα στα Δικαστήρια του Βόλου με την παρουσία συνηγόρου και αφού απολογήθηκαν στην εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ασκήθηκε δίωξη μόνο στον έναν μαθητή, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για συνέργεια. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 21 Νοεμβρίου στο Μονομελές Ανηλίκων.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε σε τριήμερη σχολική εκδρομή των τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου σχολείου του Ν. Πηλίου και ειδικότερα στις 00.10 το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον πατέρα του μαθητή την Κυριακή στο Αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Στη διάρκεια της εκδρομής, όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν μαθητές και συνοδοί καθηγητές και ενώ ο ίδιος κοιμόταν στο δωμάτιο μόνος καθώς ο συγκάτοικός του, περιφερόταν στο ξενοδοχείο και η πόρτα του δωματίου ήταν κλειστή, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του ανήλικο δράστη, μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο έτερο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ανήλικοι δράστες επίσης μαθητές της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου, οι οποίοι γελούσαν με τις πράξεις του πρώτου στον παθόντα.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας – ανηλίκων. Οι γονείς σύμφωνα με παραγγελία εισαγγελέα δεν συνελήφθησαν, ενώ κλήθηκε και μετέβη για εξέταση και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Σχολείου. Τέλος, παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική εξέταση του θύματος και η προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Διαβάστε επίσης: 

Άγιοι Ανάργυροι - Πατέρας Κυριακής: Ήταν προμελετημένο το έγκλημα | Έθνος (ethnos.gr)

ΕΝΦΙΑ 2024: Τα SOS και οι παγίδες - Ποιοι θα έχουν έκπτωση 50% | Έθνος (ethnos.gr)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: «Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά»
«Με πολύ ύπουλο τρόπο επηρεάζει η κεντρική κυβέρνηση τη ζωή σας εδω όπως και σε άλλα νησιά που έχουν πανεπιστημιακά ιδρύματα»
Κασσελάκης: «Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά»
bullying
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;
Κι αν για τον Άγιο Βασίλη κάποια στιγμή απομυθοποιείς το όλο σκηνικό, για το Πάσχα δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο. Είναι, άλλωστε, τόσο ισχυρό το όλο...
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;