Τράπεζες
Alexandros Michailidis / SOOC
Τι θα γίνει με τις μισθοδοσίες

Κλειστές θα παραμείνουν οι τράπεζες για πέντε ημέρες, κατά την Πασχαλινή περίοδο, λόγω των επίσημων αργιών και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, οι τράπεζες θα «κατεβάσουν» ρολά από την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 7 Μαΐου, λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς.

Οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα πραγματοποιούνται από την Μεγάλη Πέμπτη θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου, καθώς αυτή ημέρα θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.

Μπορεί οι μεταφορές να εκτελούνται κανονικά την παραπάνω περίοδο, ωστόσο, ως ημερομηνία αξίας, θα φαίνεται η Τετάρτη 8 Μαΐου.

Τι θα γίνει με τις μισθοδοσίες

Σημειώνεται πως για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου.

Τονίζεται ότι οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Παράλληλα, κλειστό θα παραμείνει από την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου το Χρηματιστήριο Αξιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα