συγκεντρωση
Φώτο: efsyn
Η περιοχή έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων είναι γεμάτη με αστυνομικές δυνάμεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου χθες το βράδυ σημειώθηκε ακόμη μία γυναικοκτονία -η πέμπτη από τις αρχές του χρόνου- πραγματοποιείται το απόγευμα της Τρίτης.

Στο σημείο βρίσκονται πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Με βασικό σύνθημα το «καμία άλλη ποτέ ξανά δολοφονημένοι» διαμαρτύρονται για την ολιγωρία του κράτους και της κυβέρνησης απέναντι στις γυναικοκτονίες. Στο πεζοδρόμιο έχουν απλώσει πανό με τα ονόματα δολοφονημένων γυναικών.

Επιπλέον, διάφορες συλλογικότητες και οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίων Αναργύρων στις 19:00.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα