γυναικοκτονία
Τα πρώτα λόγια του δράστη – Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης

Συγκλονίζει η γυναικοκτονία που συνέβη χθες το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους, όπου η 28χρονη δολοφονήθηκε με έξι μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το αστυνομικό τμήμα στου όπου είχε φτάσει για να τον καταγγείλει.

Το ένα από τα πέντε χτυπήματα με το αιχμηρό αντικείμενο ήταν το μοιραίο καθώς έπληξε την άτυχη γυναίκα στην καρδιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 39χρονος όταν συνελήφθη δεν είπε τίποτα στις Αρχές ενώ τα τραύματά του στον λαιμό του ήταν επιφανειακά. Μάλιστα όταν πήγε στο νοσοκομείο ανέφερε στους αστυνομικούς πως «έχω ψυχιατρικό παρελθόν». Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός επικαλούμενος εκτιμήσεις αστυνομικών, ο 39χρονος φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (04/04).

Σοκάρει ο πατέρας της 28χρονης

Ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της ξέσπασε για την γυναικοκτονία του παιδιού του, το οποίο μεγάλωσε ο ίδιος καθώς είχε χωρίσει με τη σύζυγό του και τα παιδιά ζούσαν μαζί του.

«Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος, ζούσε με αυτό το απόβρασμα, έναν τεμπέλη που τον τάιζε» είπε στο Star λέγοντας πως η κόρη του δεν του είχε πει ποτέ τον εφιάλτη που ζούσε δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. «Ήξερε ότι θα τον σκότωνα εγώ, μου είχε εκμυστηρευθεί κάποια πράγματα η μητέρα της αλλά όσες φορές την πίεσα να μου μιλήσει, δεν μου είχε πει τίποτα», είπε συντετριμμένος ο πατέρας της Κυριακής.

Η γιαγιά της κοπέλας, που είχε σπουδάσει παιδαγωγικά και ήθελε να ασχοληθεί με τα παιδιά μιλώντας επίσης στο Star είπε πως η Κυριακή, δεν μιλούσε για την προσωπική της ζωή. Είχε δει κάποιες φορές τον δολοφόνο της κοπέλας - «δεν μου άρεσε πολύ, είχα ακούσει ότι έπαιρνε ναρκωτικά και πολλές φορές τη χτυπούσε», είπε κλαίγοντας για την εγγονή της.

Απανωτοί βιασμοί και ξυλοδαρμοί

Για απανωτούς βιασμούς και ξυλοδαρμούς είχε καταγγείλει στο παρελθόν τον 39χρονο γυναικοκτόνο η 28χρονη. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η κοπέλα είχε καταθέσει απανωτές μηνύσεις σε βάρος του γυναικοκτόνου για σεξουαλική κακοποίηση και σωματική βία ήδη από το 2020 ενώ είχε καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα. Φαίνεται όμως ότι δεν πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του θύματος.

«Ο γιος μου έχει πεθάνει για εμένα»

Ο πατέρας του 39χρονου ζήτησε «πολλά συγγνώμη» για την αποτρόπαια πράξη του γιου του και η μητέρα του προσχώρησε σε μια συγκλονιστική δήλωση.

«Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», είπε. «Να το πείτε παντού».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα