Τροχαίο στη Συγγρού
Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο – ντοκουμέντο από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην κάθοδο της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνάσειο, το μεσημέρι της Κυριακής.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχει αναπτύξει ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα. 

Σε κλάσματα δευτερολέπτου, οδηγός που κινούνταν δίπλα του επιτάχυνε και επιχείρησε να μπει στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα το προπορευόμενο να καταλήξει πάνω στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα. Στο σημείο του ατυχήματος διασκορπίστηκαν εξαρτήματα από τα δύο αμάξια που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που καρφώθηκε στη διαχωριστική νησίδα σώθηκε από θαύμα, δίχως να τραυματιστεί. «Δεν κατάλαβα τίποτα. Εγώ κατάλαβα ότι την ‘’έφαγα’’ από την αριστερή πλευρά. Από το σπρώξιμο που μου έκανε, άλλαξα λωρίδα και πήγα απέναντι. Λέω σκοτώθηκα και βγήκα χωρίς γρατζουνιά», δήλωσε στο MEGA.

Στο μαύρο αυτοκίνητο επέβαινε μία οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, τριών και δέκα ετών. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, το μικρότερο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Κατέβαινα να πάμε σε οικογενειακό πάρτι με την οικογένεια από την αριστερή λωρίδα. Ήταν στη μεσαία, μου λέει και η γυναίκα μου ‘’πώς πάει αυτός’’. Φρενάρω και κάνει αριστερά. Πατάω φρένο και τον βρήκα», είπε ο πατέρας και οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Για αρκετή ώρα πυροσβέστες προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τα σπασμένα κιγκλιδώματα. Τα δύο αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από το σημείο με γερανό, ενώ οι δύο οδηγοί έδωσαν κατάθεση στα στελέχη της Τροχαίας προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ 3Κ/2024: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις σε ΤτΕ και Εθνικό Τυπογραφείο
Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα εννέα (59) θέσεων μόνιμου προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος και...
ΑΣΕΠ 3Κ/2024: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις σε ΤτΕ και Εθνικό Τυπογραφείο