Ένταση σημειώθηκε στην παρέλαση των Τρικάλων
Ένταση με οικογένειες θυμάτων των Τεμπών με στελέχη του Στρατού στα Τρίκαλα - Σχολικά τμήματα δεν γύρισαν το πρόσωπό τους στην εξέδρα των επισήμων

Ένταση σημειώθηκε στην παρέλαση των Τρικάλων ανάμεσα σε συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών και σε στελέχη του Στρατού.

Υψηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού Στρατού ξεκίνησαν τη διαδικασία για την απόδοση τιμών προς την εξέδρα των επισήμων.

Αυτό ήταν κάτι που πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις των συγγενών, καθώς και το γεγονός ότι νωρίτερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κόρναραν μπροστά από την εξέδρα, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Τότε, κινήθηκαν προς το μέρος τους, ενώ ένας εκ των συγγενών αφαίρεσε το πηλήκιο από υψηλόβαθμο αξιωματικό του Στρατού, εκτοξεύοντας παράλληλα ύβρεις προς τα πρόσωπά τους και ζητώντας τον λόγο που «προσκυνάνε στην εξέδρα» όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μετά από λίγο, η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη χειροκρότησε ειρωνικά κατά των επισήμων, ενώ πυρά εξαπέλυσαν και κατά του εισαγγελέα που βρέθηκε ανάμεσα στους επίσημους.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, η οικογένεια Πλακιά χειροκρότησε και ευχαρίστησε τη μαθητική νεολαία που δεν έστρεψε το βλέμμα της στους επισήμους. Ταυτόχρονα, προχώρησε σε αποδοκιμασίες των Αξιωματικών της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής, καθώς εκείνοι απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, για να απομακρυνθούν. Οι ίδιοι εξήγησαν αργότερα πως «το μοιραίο βράδυ άφησαν τα παιδιά μας να καούν και έρχονται εδώ και κορνάρουν».

Σχολικά τμήματα δεν γύρισαν το πρόσωπό τους στην εξέδρα των επισήμων

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αρκετά σχολικά τμήματα δεν γύρισαν το πρόσωπό τους προς την εξέδρα, με τις οικογένειες Πλακιά να δηλώνουν στους δημοσιογράφους ότι έχουν τους απλούς πολίτες με το μέρος τους και πως θα παλέψουν μέχρι τέλους ώστε να τιμωρηθούν όλοι οι υπαίτιοι για την τραγωδία των Τεμπών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα