γιαννενα
Τι λέει ο ιατροδικαστής ως προς τον τρόπο με τον οποίο αυτοκτόνησε ο 50χρονος που βρέθηκε σε σακούλες

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου ενός 50χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε ερημική περιοχή στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής κατέληξε πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν αυτοκτονία καθώς δίπλα του βρέθηκε σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έθεσε τέλος στη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, όταν εντοπίστηκε το πτώμα ενός άντρα, ανάμεσα σε μαύρες σακούλες από έναν περαστικό, στο δασάκι Φρόντζου στα Γιάννενα. Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές και το απέκλεισαν και δόθηκε σήμα στους άντρες του Εγκληματολογικού Θεσσαλονίκης να σπεύσουν στην περιοχή.

Εκτιμάται ότι πρώτα έβαλε στο κεφάλι του σακούλες και μετά αυτοπυροβολήθηκε με μια καραμπίνα. Όσον αφορά στο σημείωμα απευθυνόταν στις αρχές και ανέφερε πως να πιάσουν το όπλο για να μην αυτοπυροβοληθούν και τραυματιστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Σημειώνεται πως ο 50χρονος είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και στο παρελθόν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syllalitirio_poreia_kinitopoiiseis_ntountouka.jpg
Κενά στα σχολεία: Κινητοποίηση την Τρίτη στην Α’ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας
Κινητοποίηση στην Α’ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας για τα χιλιάδες κενά στα σχολεία – Σοβαρές καταγγελίες από τον Σύλλογο «Ο Αριστοτέλης»
Κενά στα σχολεία: Κινητοποίηση την Τρίτη στην Α’ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας
Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
Κυριάκος Μητσοτάκης για νέα φοιτητική εστία του ΔΙΠΑΕ: Από τον Δεκέμβριο η δωρεάν στέγη σε 180 φοιτητές
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Από τον Δεκέμβριο θα προσφέρει δωρεάν, αξιοπρεπή και ασφαλή στέγη σε τουλάχιστον 180 φοιτητές και φοιτήτριες»
Κυριάκος Μητσοτάκης για νέα φοιτητική εστία του ΔΙΠΑΕ: Από τον Δεκέμβριο η δωρεάν στέγη σε 180 φοιτητές