Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία στα Γιάννενα σήμερα το πρωί (22/03), με το πτώμα που βρέθηκε σχεδόν διαμελισμένο σε δασική περιοχή.
Η σορός βρέθηκε με μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι, ένα όπλο δεμένο με αλυσίδα στο ένα χέρι και μια χειροπέδα στο άλλο. Το πρόσωπό του άτυχου άνδρα ήταν τυλιγμένο με πλαστική σακούλα, ενώ τη σορό την εντόπισε ηλικιωμένος περιπατητής, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση στην περιοχή και οι Αρχές εξετάζουν κάμερες στον δρόμο για την περιοχή Φρόντζου.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να φθάσει στην περιοχή και το ειδικό κλιμάκιο του εγκληματολογικού από την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να φωτιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ενήργησαν οι δράστες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;
Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom