Κοινωνία

«Σε τιμή ευκαιρίας» πωλείται νησί διπλά στη Μύκονο για 50.000.000 ευρώ

τραγονησι
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μεταβιβάζεται είτε ολόκληρο είτε μισό (βόρειο ή νότιο μέρος) είτε ανά κομμάτια

Ένα αρκετά ακριβό πωλητήριο μπήκε στο Τραγονήσι, μια μικρή βραχονησίδα που βρίσκεται σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων ανατολικά της Μυκόνου.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε το μεσιτικό γραφείο ZL Development Mykonos Golden Luxury, το Τραγονήσι ή Δραγονήσι, έκτασης 2.500 στρεμμάτων, πωλείται αντί του ποσού των 50.000.000 ευρώ και μεταβιβάζεται είτε ολόκληρο είτε μισό (βόρειο ή νότιο μέρος) είτε σε κομμάτια.

Η αγγελία αναφέρει ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι βρίσκεται δίπλα στην Μύκονο, το ακριβότερο και πλουσιότερο νησί της Ελλάδας.

Στο Τραγονήσι δεν υπάρχει πράσινο, παρά μόνο γκρεμνά, κοφτερές πέτρες και γλιστερά χαλίκια. Το καλοκαίρι τουριστικά σκάφη πραγματοποιούν εκεί εκδρομές καθώς διαθέτει σπηλιές με γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για κολύμπι και καταδύσεις.

Πάνω στα βράχια του είναι χτισμένο και το εκκλησάκι της Παναγίας όπου στις 11 Ιουνίου, ανήμερα των αγίων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου, πραγματοποιείται πανηγύρι με την συμμετοχή μόνο ανδρών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία