ποτο
Σάλο έχει προκαλέσει ένα εστιατόριο στη Μύκονο που χρέωσε υπέρογκο ποσό σε πελάτες

Μεγάλο είναι το «κράξιμο» (και δικαιολογημένα) που κάνει το γαλλόφωνο Twitter σε εστιατόριο της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, το μαγαζί χρέωσε εκατοντάδες ευρώ για 4 ποτά και για μια μερίδα με καλαμάρια και γαρίδες.

Τι συνέβη

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά στα social media, το #Mykonos έχει γίνει trend στο γαλλόφωνο Twitter και το εστιατόριο στη Μύκονο δυσφημείται μεταξύ των χρηστών, καθώς ο λογαριασμός κάνει τον γύρο των social media.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου και των χρηστών, το εστιατόριο κάλεσε μια παρέα τουριστών να κάτσουν «δωρεάν» σε ένα τραπέζι και όταν τους ήρθε ο λογαριασμός… ζαλίστηκαν, καθώς τα 4 ποτά που παρήγγειλαν αλλά και η μια μερίδα με καλαμάρια και γαρίδες χρεώθηκε 592,84 ευρώ.

Μαζί με το πουρμπουάρ, το ποσό έφτασε τα 711,41 ευρώ και γι’ αυτό ξέσπασε σάλος στα social media με το απίστευτο ποσό στο εστιατόριο της Μυκόνου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kairos
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πρωτομαγιά – Πότε έρχεται η πτώση της θερμοκρασίας
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
κινητικότητα στο Δημόσιο
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Υποχρεωτική δημοσιοποίηση ωρών λειτουργίας και αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν συμμορφώνονται
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών