Κοινωνία

«Σπαρτιάτες» εξώδικο στη Γιάμαλη – «Παραμένω αμετακίνητη στην αντιφασιστική μου στάση»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Σε όλη τη δημοσιογραφική μου πορεία έχω λάβει δυο εξώδικα, ένα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη κι ένα από τους «Σπαρτιάτες» και τον Βασίλη Στίγκα»

Εξώδικο από το κόμμα «Σπαρτιάτες» και τον Βασίλη Στίγκα, έλαβε η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη, για τον χαρακτηρισμό «επίγονοι των χρυσαυγιτών» σε ανάρτησή της για το κόμμα τους στις 2 Μαρτίου.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Ενημερώνω τον ίδιο, την κοινοβουλευτική του ομάδα αλλά και όσους στο μέλλον θεωρήσουν πως θα περιορίσω την σταθερά αντιφασιστική μου στάση, δράση και λόγο, πως παραμένω αμετακίνητη».

«Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε σε όλη τη δημοσιογραφική μου πορεία να έχω λάβει δυο εξώδικα. Ένα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη κι ένα χθες από τους «Σπαρτιάτες» και τον Βασίλη Στίγκα», αναφέρει η δημοσιογράφος και καταλήγει καυστικά «Εύχομαι από καρδιάς, η «κηροζίνη» του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να αποδειχθεί νοθευμένο καύσιμο που αργά η γρήγορα θα οδηγήσει το όχημα σε ανεπανόρθωτη βλάβη».

Η ανάρτησή της:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία