plevris_nazistikos_xairetismos
«Θα πάω στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα κερδίσω»

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μετά την οριστική του διαγραφή από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ) για τον ναζιστικό χαιρετισμό στη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η απόφαση για την οριστική διαγραφή του δικηγόρου από τα μητρώα του ΔΣΑ ελήφθη από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία της πρόεδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στον Aplha, δεν τον πειράζει καθόλου η απόφαση αυτή. «Έχω βάλει τη γάτα μου να κλαίει» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, υπερασπίστηκε το γεγονός της διαγραφής έγινε «γιατί χαιρέτισα ναζιστικά στο δικαστήριο».

«Η διαγραφή μου έγινε για πολιτικούς λόγους, όχι επειδή έκανα κάποιο ποινικό αδίκημα. Θα πάω στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα κερδίσω» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος Παχέος Εντέρου
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο
Κορυφαία γαστρεντερολόγος του Harvard αποκαλύπτει όσα διπλασιάζουν τον κίνδυνο για καρκίνος παχέος εντέρου σε νέους
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο