Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το νεκρό βρέφος
Έπεται και ιστολογική

Ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στο μόλις 2,5 μηνών βρέφος η οποία δεν έδειξε κάποια εμφανή παθολογική αιτία θανάτου. Πλέον η υπηρεσία απέστειλε ιστούς σε εργαστήρια για να γίνει και ιστολογική εξέταση.

Το ζευγάρι από την Πάτρα, γνωστή επιχειρηματική οικογένεια εμπόρων αυτοκινήτων, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον ξαφνικό θάνατο του μόλις 2,5 μηνών βρέφους τους.

Οι γονείς βρήκαν το μωρό τους Σάββατο αργά το βράδυ στην κούνια του χωρίς αισθήσεις και σφυγμό. Μες στον πανικό τους, το πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

Οι γιατροί στα εξωτερικά, βλέποντας πως το βρέφος δεν είχε καθόλου σφίξη, του έκαναν ανάνηψη και για λίγα λεπτά το επανέφεραν. Το μετέφεραν μετά από λίγη ώρα στην παιδιατρική κλινική, ωστόσο το μωρό δεν άντεξε να κρατηθεί τη ζωή καθώς οι ώρες που έμεινε χωρίς σφίξη και οξυγόνωση αποδείχθηκαν μοιραίες.

Οι γιατροί, και στο ΤΕΠ και στην Παίδων, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν ζωντανό το μωρό, αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Τέλος σημειώνεται πως η κηδεία του βρέφους προγραμματίζεται για αύριο, Τρίτη 12 Μαρτίου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ιόνιος Ακαδημία
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026 το 19ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών
Η έναρξη του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026, στις 19:30, στον Κήπο του Λαού
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026 το 19ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών
εκπαιδευση
Μυρωδιά καμένου και φόβος στις αίθουσες – Το ΕΝΕΕΓΥΛ Κέρκυρας παραμένει χωρίς έλεγχο
Σοβαρές καταγγελίες για την ασφάλεια στο ΕΝΕΕΓΥΛ Κέρκυρας – Η ΕΛΜΕ ζητά άμεσο έλεγχο
Μυρωδιά καμένου και φόβος στις αίθουσες – Το ΕΝΕΕΓΥΛ Κέρκυρας παραμένει χωρίς έλεγχο