ενοίκιο
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Όλο και αυξάνονται οι τιμές των ενοικίων

Την ανιούσα συνεχίζουν και παίρνουν οι τιμές των ενοικίων στην Αθήνα με την εύρεση κατοικίας να γίνεται όλο και πιο δύσκολη και δαπανηρή για τα νοικοκυριά.

Πόσο αυξήθηκαν οι τιμές σε τέσσερις γνωστές περιοχές

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το OPEN και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», για ένα σπίτι 50 τετραγωνικών μέτρων στο Παγκράτι το 2023, η μέση τιμή ζήτησης ήταν στα 600 ευρώ, ωστόσο το 2024, καταγράφηκε αύξηση 55 ευρώ, φτάνοντας τα 655!

Στους Αμπελόκηπους, αντίστοιχα, το 2023 η μέση τιμή για ένα ακίνητο άγγιζε τα 554 ευρώ, ενώ φέτος ανέρχεται στα 582, καταγράφοντας αύξηση των 28 ευρώ.

Ακολούθως, στην Κυψέλη η τιμή πέρυσι έφτανε τα 437 ευρώ, και μέσα στο 2024 παρατηρήθηκαν αυξήσεις της τάξης των 6,75 ευρώ για ακίνητο 55 τετραγωνικών μέτρων, αγγίζοντας έτσι τη συνολική τιμή των 444 ευρώ.

Στη Γλυφάδα,  η τιμή ενός ακινήτου προς μίσθωση το 2023 έφτανε τα 775 ευρώ, ενώ φέτος παρατηρήθηκε αύξηση 81 ευρώ με το ποσό να ανεβαίνει στα 856 ευρώ…

Νέες αυξήσεις μετά το μετρό

Όπως τονίζεται στην εκπομπή, για την Κυψέλη και στα Εξάρχεια η τιμή των ενοικίων αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα λόγω του μετρό, ενώ στα νότια προάστια οι τιμές είναι απλησίαστες.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης:

https://www.ethnos.gr/weather/article/305737/maroysakhserxetaineokymakakokairiasmelaspobroxeskaiafrikanikhskonh

https://www.ethnos.gr/cinema/article/305657/oskar2024stabhmatatoyoppenheimerexitainiesansasaresetoergotoychristophernolan

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα