Παλαιοχριστιανός
ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME NEWS
Αναβλήθηκε η δίκη του 45χρονου

Αναβολή πήρε η δίκη του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», ο οποίος διέμενε σε σπηλιές μαζί με παιδιά στην Κορινθία.

Εκ νέου η απολογία

Λόγω παρέλευσης του ωραρίου, ο φερόμενος ως «Παλαιχριστιανός» θα κληθεί να δώσει σε μεταγενέστερο χρόνο, εξηγήσεις για μη φοίτηση των παιδιών του στο σχολείο. Στον χώρο που ζούσαν κάτω από κακές συνθήκες, βρέθηκε και οπλισμός.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περί απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. Ο 45χρονος είχε επιλέξει να ζει με την οικογένειά του κάτω από συνθήκες που ερευνώνται αν είναι κατάλληλες να ζουν και να μεγαλώνουν παιδιά.

Η πολύτεκνη οικογένεια είχε κρύψει τα όπλα και τις σφαίρες, που εντόπισε η Αστυνομία σε τάφρο 30 μέτρων, κάτω από παράπηγμα που αποτελούσε το σπίτι της στην περιοχή Μάννα, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δρόμος
Ο δρόμος των δύο ηπείρων: 30.000 χιλιόμετρα περιπέτειας από την Αλάσκα έως την Παταγονία
Ο Παναμερικανικός Αυτοκινητόδρομος διασχίζει 14 χώρες και καταγράφεται ως το μεγαλύτερο οδικό ταξίδι στον κόσμο
Ο δρόμος των δύο ηπείρων: 30.000 χιλιόμετρα περιπέτειας από την Αλάσκα έως την Παταγονία