pateras palaioxristianwn
«Έχω κάνει εμβόλιο για τη λύσσα», λέει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός

«Έχω κάνει εμβόλιο για τη λύσσα», δήλωσε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός Μανώλης, δηλώνοντας ΑμεΑ, πολύτεκνος και θρησκευτική μειονότητα ενώ σημείωσε ότι ο νόμος εξάντλησε την αυστηρότητά του σε εκείνον και πως «σύρθηκε με βαρυποινίτες στα κρατητήρια».

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον Αντ1, δήλωσε «Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Έχω μια πάθηση που είναι ανίατη. Έχω νοσηλευτεί, λαμβάνω θεραπεία. Με ωφελούσε ο καθαρός αέρας». 

Ο ίδιος, μίλησε για τη ζωή και τα πιστεύω του, ενώ αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα παιδιά του, είπε πως η γυναίκα του είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την ιδιωτικότητά της. «Η σύζυγος μου πρέπει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της και των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έκανε αναφορά και στην εκπαίδευση των παιδιών του, την τηλεκπαίδευση και ένα περιστατικό σε σχολείο του Μαραθώνα που τους έφερε σε δύσκολη θέση και αφορούσε το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως έχει κάνει ακόμη και αντιλυσσικό εμβόλιο, αλλά όχι του κορονοϊού, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν προτίθεται να κάνει τεστ DNA, όπως έχει ζητηθεί για εξακρίβωση της προέλευσης των παιδιών του.

Ο δικηγόρος του τέλος είπε πως έχει γίνει νόμιμη πρόσκληση για λήψη DNA απαντήθηκε με τις σχετικές ενστάσεις και πρέπει να γίνει προκαταρκτική εξέταση.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vivlia
Εγχείρηση ή εγχείριση; Ποια γραφή είναι σωστή και τι σημαίνει καθεμία
Η ελληνική γλώσσα συχνά δημιουργεί ορθογραφικά διλήμματα, ιδιαίτερα όταν δύο λέξεις μοιάζουν έντονα τόσο στην προφορά όσο και στη μορφή τους. Ένα...
Εγχείρηση ή εγχείριση; Ποια γραφή είναι σωστή και τι σημαίνει καθεμία
Κατσωνόπουλος Θοδωρής
Μεταθέσεις: Ανακοινώσεις το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου – Εκτίμηση από αύριο 23/3 έως τέλη μήνα
Μεταθέσεις 2026: Ξεκινά η κρίσιμη διαδικασία σε ΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ – Όλα τα στάδια
Μεταθέσεις: Ανακοινώσεις το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου – Εκτίμηση από αύριο 23/3 έως τέλη μήνα
βιβλία
Tι σημαίνει η λέξη «σκαπετάω»;
Ένας όρος που μπορεί να μην ακούγεται συχνά σήμερα, αλλά παραμένει βαθιά ριζωμένος σε τοπικές κοινωνίες και ιδιώματα
Tι σημαίνει η λέξη «σκαπετάω»;