Κοινωνία

Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη

ζευγαρι
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το ζευγάρι είναι μαζί 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά

Τελέστηκε χθες (02/03) στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού.

Ο γάμος τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά.

Ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτρης Ελευσινιώτης είναι ενεργά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και πρόσφατα βρέθηκαν στα θεωρεία της Βουλής, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφύλων.

Η κίνησή τους να δημοσιεύσουν την αναγγελία γάμου την επομένη της ψήφισης του νομοσχεδίου ήταν σημειολογική.

Σε δηλώσεις του στο Bloomberg, ο Σταύρος Γαβριλιάδης είχε δηλώσει ότι ο νέος νόμος λύνει πολλά από τα προβλήματα της οικογένειάς του, ενώ μετά τον γάμο, θα υιοθετήσει επίσημα τα δίδυμα παιδιά του συντρόφου του Δημήτριου.

«Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα. Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα. Ίσως είμαστε εμείς το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί», είχε πει.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία