paraliaki
Πλημμύρισε η παραλιακή - Μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων

Διακόπηκε πριν λίγη ώρα η κυκλοφορία στην παραλιακή λόγω της συσσώρευσης υδάτων από τη βροχή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Τροχαίας, πλημμύρισε η παραλιακή στο ύψος της λεωφόρου Καλαμακίου λόγω της κακοκαιρίας, στο ρεύμα προς Πειραιά. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο έχει διακοπεί, ενώ σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό, καθώς είναι «στο κόκκινο», κυρίως στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος του Μοσχάτου, μέχρι και τη Νέα Ερυθραία.

Παράλληλα απροσπέλαστοι είναι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας: η λεωφόρος Συγγρού από το ύψος της Καλλιρόης, η λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου από το Ζάππειο, λεωφόρος Μεσογείων από το ύψος της Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα, η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, καθώς και η λεωφόρος Κηφισίας.

Και στην Αττική οδό σημειώνονται καθυστερήσεις.

kakokairia

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τζατζι
"Τζατζίκι": Η ιστορία πίσω από μια λέξη που έγινε σύμβολο της ελληνικής κουζίνας
Το τζατζίκι είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα συνοδευτικά της ελληνικής γαστρονομίας, όμως η λέξη του δεν έχει αποκλειστικά ελληνική ρίζα.
"Τζατζίκι": Η ιστορία πίσω από μια λέξη που έγινε σύμβολο της ελληνικής κουζίνας
Ρολόι - Αλλαγή ώρας
Γιατί η ώρα χωρίζεται σε 60 λεπτά
Ο τρόπος με τον οποίο μετράμε τον χρόνο σήμερα δεν είναι αποτέλεσμα σύγχρονης σκέψης, αλλά μια κληρονομιά που φτάνει χιλιάδες χρόνια πίσω.
Γιατί η ώρα χωρίζεται σε 60 λεπτά