Thumbnail
Σε 8ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο 62χρονος, ο οποίος πρόσεχε την ανήλικη

Σε 8ετή κάθειρξη καταδικάστηκε 62χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς ασελγούσε επί τρία χρόνια στην ανήλικη κόρη των γειτόνων του. Ο 62χρονος είχε αναλάβει να προσέχει, μαζί με τη σύζυγό του, το κορίτσι όσο οι εργαζόμενοι γονείς του απουσίαζαν στις δουλειές τους.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε εκ νέου ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (κατ' εξακολούθηση), με αναγνώριση ελαφρυντικού πρότερου σύννομου βίου, επιβεβαιώνοντας την πρωτόδικη ποινή. Μετά την ετυμηγορία των δικαστών ο 62χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, επέστρεψε στις φυλακές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2019, όταν οι γονείς της (τότε) 9χρονης παθούσας είδαν μία μέρα τη γυναίκα του 62χρονου να επιστρέφει από τη λαϊκή αγορά, ενώ πίστευαν μέχρι τότε ότι προσέχει την κόρη τους.

«Θεωρούσαμε πως η γυναίκα φύλαγε την κόρη μας μαζί με τον άντρα της» φέρεται να κατέθεσαν οι γονείς του κοριτσιού, που κατάγονται από την Αλβανία. «Αναρωτηθήκαμε τι μπορεί να συζητάει μαζί του, μιας και ο κατηγορούμενος δεν μιλάει ελληνικά», πρόσθεσαν και έτσι υποψιάστηκαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

Τότε το κοριτσάκι άρχισε να αποκαλύπτει σταδιακά όσα βίωνε, οπότε οι γονείς της απευθύνθηκαν στις Αρχές και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Το κορίτσι, όταν εξετάστηκε από παιδοψυχιάτρους, περιέγραψε λεπτομερώς συγκεκριμένες ενέργειες του 62χρονου, που δεν άφηναν περιθώρια αμφισβήτησης για το τι ακριβώς συνέβαινε.

Από την πλευρά του, ο καταδικασθείς από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις πράξεις κάνοντας λόγο για πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του. Μεταξύ άλλων, στην απολογία του στο Εφετείο, στη δίκη που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ισχυρίστηκε ότι οι γονείς της ανήλικης τον κατήγγειλαν επειδή αρνήθηκε να τους δανείσει χρήματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα