sxoleio mosxato viasmos

Συνεχίζει να ασελγεί σε ανήλικες μαθήτριες 59χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών στη Ρόδο, καθώς κατατέθηκε νέα καταγγελία σε βάρος του.

Δεύτερη καταγγελία έγινε σε βάρος του 59χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του.

Υπενθυμίζεται, ότι η 15χρονη μαθήτρια κατήγγειλε στις 19 Φεβρουαρίου, στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, ότι ο 59χρονος προσπάθησε να την φιλήσει στο μέτωπο και στο στήθος.

Η δεύτερη καταγγελία έγινε σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου από ανήλικη μαθήτρια του 59χρονου, η οποία επίσης υποστηρίζει ότι ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών προέβη σε ασελγείς πράξεις .

Για την πρώτη καταγγελία, σε βάρος του 59χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αυτόφωρου τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εισαγωγής για Πειραματικά, Εκκλησιαστικά, Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία
Αναλυτικά οι ημερομηνίες
Υπουργείο Παιδείας: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εισαγωγής για Πειραματικά, Εκκλησιαστικά, Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία
πολυτεχνειο κρητης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Δήμο Αγίου Νικολάου
Το Μνημόνιο συνυπέγραψαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης και ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθηγητής Μιχαήλ Ζερβάκης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Δήμο Αγίου Νικολάου