Οικογένεια ζει σε λαγούμι στην Κορινθία
Τι υποστηρίζει ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στους αστυνομικούς σχετικά με την πατρότητα του παιδιού της κόρης του

Νέα στοιχεία προκύπτουν σταδιακά για την υπόθεση της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κορινθία.

Στο επίκεντρό της προσοχής βρίσκονται το βρέφος της κόρης του 45χρονου Μανώλη με τις αρχές να προσπαθούν να βρουν άκρη σχετική με την πατρότητα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών ισχυρίζεται ότι ο πατήρ Κλεομένης είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του. Πρόκειται για έναν άνδρα, τον οποίο η εκκλησία χαρακτηρίζει ως «ρασοφόρο, ο οποίος αυτοαποκαλείται ‘πατήρ Κλεομένης’» και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με αναρτήσεις που έκανε.

Για το θέμα τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του και ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών. Σε δηλώσεις που έκανε δεν αποκάλυψε το όνομα του πατέρα του παιδιού της κόρης του, ωστόσο προχώρησε για πρώτη φορά σε άλλες αποκαλύψει.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η κόρη του είναι παντρεμένη και ότι τον σύζυγό της τον γνωρίζουν τα κανάλια. Με αυτόν τον τρόπο φωτογράφησε τον πατέρα Κλεομένη, χωρίς να τον κατονομάσει.

«Η κόρη μου είναι κανονικά παντρεμένη και είναι ενήλικη» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού απάντησε: «Τον έχουν γνωρίσει και τα κανάλια. Ο σύζυγος είναι αυτός που είναι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημοσιοποιούμε την ιστορία όλου του σογιού μας επειδή κάποια εφημερίδα έγραψε ό,τι έγραψε».

Αντίστοιχα, ο Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline τόνισε ότι πρόκειται για παλαιοημερολίτη ιερέα, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στους συγκεκριμένους ανθρώπους, «τους είχε υπό τη φτερούγα του».

Η ανακοίνωση που είχε βγάλει για εκείνον η Ιερά Σύνοδος

Ο «πατήρ Κλεομένης» ουδεμία σχέση έχει με την Εκκλησία ανέφερε ανακοίνωση που είχε βγάλει για εκείνον πριν από μερικά χρόνια η Ιερά Σύνοδος με αφορμή παράνομες ενέργειές του.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κατά το τελευταίο διάστημα αναρτώνται στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένοι βανδαλισμοί μνημείων και εγκαταστάσεων και υβριστικές δηλώσεις ρασοφόρου, ο οποίος αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και δηλώνει ότι ενεργεί προς υπεράσπιση της ορθοδόξου πίστεως. Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος.

Αποδοκιμάζουμε τις παράνομες πράξεις του ως απολύτως άσχετες με τον Λόγο αγάπης και πραότητας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας προς όσους πλήττονται από τις ενέργειές του. Με αφορμή την παραπάνω περίσταση, καλούμε τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή κληρικοί της ορθόδοξης Εκκλησίας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Διεθνές Βραβείο σε πρωτότυπη εργασία την προστασία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων
IEEE: Η μεγαλύτερη τεχνολογική επαγγελματική κοινότητα στον κόσμο
ΑΠΘ: Διεθνές Βραβείο σε πρωτότυπη εργασία την προστασία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων