Ένα σοκαριστικό τηλεφώνημα έλαβε πριν λίγο η ΕΛ.ΑΣ, όταν ένας άντρας από την οδό Κομνηνών στα Εξάρχεια τους είπε: «Ελάτε σπίτι μου είναι νεκρή η γυναίκα μου».
Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν νεκρή τη σύζυγό του, περίπου 55 ετών -που κατά δήλωσή του ήταν καρκινοπαθής- και σοβαρά τραυματισμένο τον ίδιο με όμοια τραύματα στις φλέβες.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, είναι πιθανόν το ζευγάρι να είχε αποφασίσει να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, με την γυναίκα να χάνει τη ζωή της.
«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά», ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, με τον σύντροφο της να καλεί μετά το απονενοημένο διάβημα την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια.
Ο άντρας είπε ότι ήταν τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom