Οικογένεια ζει σε λαγούμι στην Κορινθία
«Πρέπει να ερευνηθεί αν υπάρχει αιμομιξία» στην οικογένεια που ζούσε σε λαγούμι

Για μία πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα μίλησε η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, αναφερόμενη στην οικογένεια που ζούσε σε λαγούμι στην Κορινθία.

Το πρωί της Κυριακής συνελήφθη ο 45χρονος πατέρας, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα στην Ορεινή Κορινθία.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου είτε σήμερα είτε αύριο, Δευτέρα.

«Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», δήλωσε η δικηγόρος στο Mega.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας. «Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», δήλωσε o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Κλειστά σχολεία σήμερα 12/1:  Η νέα λίστα

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου
Έως 30.000 ευρώ για νέο όχημα: Ποιοι μπαίνουν στο νέο πρόγραμμα επιδότησης
Κρατική επιδότηση έως 30.000 ευρώ: Ποιοι αλλάζουν αυτοκίνητο το 2026 – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια του προγράμματος
Έως 30.000 ευρώ για νέο όχημα: Ποιοι μπαίνουν στο νέο πρόγραμμα επιδότησης
μολυβια
Το αντικείμενό μας δεν είναι τα Μαθηματικά, είναι τα παιδιά ​
“Προτιμώ την τρέλα των μαθητών και όχι τη μιζέρια κάποιων εκπαιδευτικών. Αν δεν δώσεις τον εαυτό σου στο σχολείο, δεν γίνεσαι εκπαιδευτικός”
Το αντικείμενό μας δεν είναι τα Μαθηματικά, είναι τα παιδιά ​