Οικογένεια ζει σε λαγούμι στην Κορινθία
«Πρέπει να ερευνηθεί αν υπάρχει αιμομιξία» στην οικογένεια που ζούσε σε λαγούμι

Για μία πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα μίλησε η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, αναφερόμενη στην οικογένεια που ζούσε σε λαγούμι στην Κορινθία.

Το πρωί της Κυριακής συνελήφθη ο 45χρονος πατέρας, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα στην Ορεινή Κορινθία.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου είτε σήμερα είτε αύριο, Δευτέρα.

«Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», δήλωσε η δικηγόρος στο Mega.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας. «Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», δήλωσε o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης, Σοφία Ζαχαράκη
Νέο Υπουργείο ΑΕΙ, Έρευνας και Καινοτομίας: Ο οδικός χάρτης για τη λειτουργία του
Ποια είναι τα ονόματα της Επιτροπής που διαμορφώνουν το αυτόνομο Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης
Νέο Υπουργείο ΑΕΙ, Έρευνας και Καινοτομίας: Ο οδικός χάρτης για τη λειτουργία του
Πανελλαδικες εξετασεις
Υπ. Παιδείας για Πανελλήνιες: «Κανείς δεν θα πάρει βαθμό που δεν δικαιούται»
Οι συστάσεις του υπουργείου Παιδείας - «Είναι καταγραμμένο ποιοι και πότε έδωσαν Πανελλήνιες Εξετάσεις»
Υπ. Παιδείας για Πανελλήνιες: «Κανείς δεν θα πάρει βαθμό που δεν δικαιούται»