Σεραφείμ - Τατσόπουλος
«Να θυμάστε ότι ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας» - «Ζω επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανό» απάντησε ο συγγραφέας

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στον πατέρα Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτη Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, και τον Πέτρο Τατσόπουλο, για τον ρόλο της Εκκλησίας.

Ο πατέρας Σεραφείμ δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι δέχτηκε πιέσεις από τους συνεργάτες της εκπομπής για να συμμετέχει στο σημερινό πάνελ. «Σκέφτηκα ότι ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή τι μπορεί να είναι μπροστά σε εκείνο. Οπότε, φίλησα το γόνατο του Αγίου Χαραλάμπους που φιλοξενούμε στον ναό μας για 10 μέρες από το Άγιο Όρος, το φίλησα θερμά το πρωί που το έβαλα για προσκύνηση στον λαό και ήρθα κοντά σας» είπε.

Συνεχίζοντας, ο πατέρας Σεραφείμ στράφηκε κατά του Πέτρου Τατσόπουλου, λέγοντας: «Δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα γιατί δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας, όταν κάποιος προσέβαλε τη μητέρα μου, την αδελφή μου και σχεδόν όλες τις γυναίκες της Αττικής να τον περιλάβει και να τον βάλει εκεί που έπρεπε. Πραγματικά νιώθω ενόχληση έως αηδία που βρίσκομαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του συγγραφέα και πρώην βουλευτή, ο οποίος απάντησε: «Καλώ τον εισαγγελέα να επέμβει και να αποδείξει ότι είμαι συκοφάντης και ότι όλοι αυτοί που περιφέρουνε τα κόκκαλα και τις ζώνες και τα κάστανα και τις παντόφλες δεν είναι απατεώνες. Έχετε χτίσει ένα κράτος απάτης επί 200 χρόνια, μια εκκλησία απάτης».

Τότε, ο πατέρας Σεραφείμ αναφέρθηκε στο καρδιακό πρόβλημα που είχε στο παρελθόν ο Πέτρος Τατσόπουλος. «Να θυμάστε ότι ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας», του είπε, με τον συγγραφέα να εκρήγνυται: «Ζω επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανό».

Η ένταση συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον πατέρα Σεραφείμ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα δεχθεί βουλευτές την Κυριακή στην εκκλησία αν δεν ζητήσουν μετάνοια για όσους ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ θα «στρώσει δάφνες», όπως είπε, για την Άννα Καραμανλή που θα καταψηφίσει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα