Ρέθυμνο: Πλήθος μηνυμάτων στο κινητό της 14χρονης από υποψήφιους «πελάτες»-βιαστές
Τι έδειξε η άρση απορρήτου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την φρικιαστική υπόθεση του κατ’ εξακολούθηση βιασμού της ανήλικης κοπέλας στο Ρέθυμνο, την οποία εξέδιδαν εδώ και δύο χρόνια, από την ηλικία των 12 ετών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ,το κινητό του 14χρονου σήμερα κοριτσιού έχει αρχίσει και «μιλάει» και από την άρση απορρήτου προκύπτει ότι στην υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποιήσης του παιδιού δεν είναι μπλεγμένοι μόνο οι 12 κατηγορούμενοι, για τους οποίους υπάρχει ήδη δικογραφία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται ότι υπάρχει πλήθος μηνυμάτων και συνομιλιών με πολλούς ακόμα υποψήφιους «πελάτες – βιαστές» που ζητούσαν «ραντεβού» με την 14χρονη κοπέλα.

Ο προφυλακισμένος 38χρονος Πακιστανός της δικογραφίας κατηγορείται μόνο για βιασμό και όχι μαστροπεία άρα οι έρευνες της αστυνομίας για αυτό το κακούργημα στρέφονται σε άλλο ή άλλα πρόσωπα.

Εν τω μεταξύ, από την έρευνα της ΕΛΑΣ, η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη, και από τις καταθέσεις που έχουν πάρει αστυνομικοί από άτομα της οικογένειας, προκύπτει πως κανείς δεν γνώριζε τίποτα για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη για δυο χρόνια η 14χρονη κοπέλα.

Μάλιστα ο αυτόχειρας πατέρας του κοριτσιού, σε σημείωμα που άφησε, ανέφερε: «Δεν μπορώ να αντέξω το βάρος, δεν ξέραμε τίποτα εγώ και η σύζυγός μου» ενώ ζητούσε να ψάξουν οι αρχές το κινητό της κόρης του.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς αναμένεται οι υπόλοιποι 11 εκ των 12 αντρών που κατηγορούνται να περάσουν τη πόρτα των δικαστικών αρχών για να απολογηθούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα