astynomia-kordela
Θύματα επίθεσης έπεσαν δύο 14χρονες στη Γλυφάδα

Επίθεση δέχθηκαν δύο 14χρονες έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας, γύρω στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου, από ομάδα 13 ανηλίκων.

Από τύχη κανένα από τα κορίτσια δεν τραυματίστηκε από την επίθεση.

Το συμβάν

Αρχικά η ομάδα των ανηλίκων έσπρωξε προς το μέρος των κοριτσιών ένα καρότσι σούπερ μάρκετ μέσα στο οποίο κάθονταν οι δύο εξ αυτών, ενώ παράλληλα πέταξαν προς το μέρος τους 7 κροτίδες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsbeast.gr.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά σε δύο συλλήψεις 14χρονων και να σχηματίζει δικογραφία για παραμέληση εποπτείας σε βάρος των γονιών τους οι οποίοι συνελήφθησαν και αυτοί λίγο αργότερα.

Μετά την απολογία τους, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι, με το Τ.Α. Γλυφάδας να συνεχίζει την έρευνα και για τους άλλους εμπλεκόμενους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κωνσταντοπούλου
Βενεζουέλα: Αίτημα Κωνσταντοπούλου για σύγκληση της Βουλής
Επίσημο αίτημα προς τον Νικήτα Κακλαμάνη για άμεση σύγκληση της Βουλής κατέθεσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας - Τι αναφέρει στο μήνυμα της
Βενεζουέλα: Αίτημα Κωνσταντοπούλου για σύγκληση της Βουλής