Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή
Ο φοιτητής νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση - Προθεσμία να απολογηθεί

Στη σύλληψη του 25χρονου τράπερ, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα οι αρχές, ο οποίος την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ξυλοκόπησε άγρια έναν 23χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας του σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος τράπερ στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και ακολούθως θα παραπεμφθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον δεύτερο δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ταυτοποίησή του.

Τη Δευτέρα (05/02) θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 25χρονος τράπερ, που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την επίθεση εναντίον 23χρονου φοιτητή, πριν από μία εβδομάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός τράπερ είχε εμφανιστεί στην Ελληνική Αστυνομία τη Δευτέρα με τον δικηγόρο του, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, όπου ισχυρίστηκε ότι δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, μετά την επίθεση εις βάρος του, καθώς αποχώρησαν όλοι από το σημείο.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι έχει μάρτυρες οι οποίοι θα επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό φέρεται ότι συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην οδό Συγγρού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 22χρονος που ήταν μαζί με την παρέα του αναγνώρισε τον ράπερ και αμέσως δέχτηκε επίθεση από αυτόν. Ο ράπερ φέρεται να τον χτύπησε με το κεφάλι στο κεφάλι του και ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με συνέπεια να βρεθεί στο έδαφος.

Όπως έγινε γνωστός ο 22χρονος αφού επέστρεψε στο σπίτι του, είχε ενοχλήσεις και πήγε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί βρέθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα