Σοβαρή είναι η κατάσταση του 22χρονου φοιτητή που δέχθηκε επίθεση από γνωστό ράπερ στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα ο 22χρονος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης αναζητούν τον γνωστό ράπερ, προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Το περιστατικό
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό φέρεται ότι συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην οδό Συγγρού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο 22χρονος που ήταν μαζί με την παρέα του αναγνώρισε τον ράπερ και αμέσως δέχτηκε επίθεση από αυτόν. Ο ράπερ φέρεται να τον χτύπησε με το κεφάλι στο κεφάλι του και ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με συνέπεια να βρεθεί στο έδαφος.
Όπως έγινε γνωστός ο 22χρονος αφού επέστρεψε στο σπίτι του, είχε ενοχλήσεις και πήγε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί βρέθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ