Έκρηξη σε διαμέρισμα στο Περιστέρι: Στο νοσοκομείο ένας άνδρας (Video)
Βρέθηκαν φιάλες υγραερίου και γκαζάκια

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα ένας 65χρονος, ο οποίος έχει εισπνεύσει και καπνό από τη φωτιά που προκλήθηκε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά στο διαμέρισμα στο Περιστέρι ερευνώνται, καθώς η πυρκαγιά συνοδεύτηκε από απανωτές εκρήξεις. Μάλιστα εντοπίστηκαν τέσσερις μεγάλες φιάλες υγραερίου ανοιχτές, όπως και περίπου 10 - 15 γκαζάκια.

Γείτονας του 65χρονου δήλωσε στο Open ότι «ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ και είπαμε ότι κάτι έχει πάει πολύ στραβά. Είδαμε τη φωτιά στο ισόγειο που έβγαινε προς τα έξω. Όπως μας είπαν μέσα στο σπίτι είχε 3-4 φιάλες υγραερίου και πάνω από 10 γκαζάκια. Ο άνθρωπος αυτός μένει μόνος του».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
Κλάδοι με περισσότερες πόρτες απ’ όσες νομίζετε
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
φοιτητής μουσική
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
Η ευκολία που προσφέρουν είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν λείπουν οι προβληματισμοί σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις τους στον οργανισμό.
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
δασκαλα
Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που δεν χωρούν εύκολα σε αριθμούς, αλλά γίνονται εμφανείς στην καθημερινότητα. Μία από αυτές αφορά τους

Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο