Κακοκαιρία Avgi: Θερμαινόμενες αίθουσες στον Δήμο Αθηναίων για τους αστέγους
Που θα βρίσκονται

Από το Σάββατο (27/ο1) στον Δήμο Αθηναίων λειτουργεί η Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου (Αχαρνών 372, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-2012334) και φιλοξενεί άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ από σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα ανοίξει τις πόρτες της και η Λέσχη Φιλίας Βοτανικού (Κοζάνης 4, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3423716).

Παράλληλα, όπως γνωστοποιεί ο Δήμος Αθηναίων, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) μέχρι την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 θα βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα σε όλη την επικράτεια του Δήμου Αθηναίων.

Επίσης το Κέντρο Ημέρας (κτίριο επί της οδού Αχαρνών 3) λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ προσφέροντας ρούχα, υπηρεσίες ατομικής υγιεινής και σίτιση, ενώ το Υπνωτήριο (κτίριο επί της οδού Αχαρνών 3) λειτουργεί όλο το 24ωρο και φιλοξενεί άστεγους, που έχουν βρει εκεί καταφύγιο, λόγω του ψύχους.

Παράλληλα, οι ομάδες του street work του Κ.Υ.Α.Δ.Α. με ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλευτές, επιχειρούν από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα σε όλη την Αθήνα, μοιράζοντας τροφή, ζεστό τσάι, κουβέρτες, γάντια και ισοθερμικά ρούχα.

Να σημειωθεί ότι όποιος πολίτης επιθυμεί να αναφέρει σημεία με αστέγους, που χρειάζονται υποστήριξη, μπορεί να καλεί στον τετραψήφιο αριθμό επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο) ή στο 210-5287800 (τηλέφωνο επικοινωνίας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αθηναίων).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα