peripoliko astinomia perama
Απενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο ενώ δήλωσε ότι θα επιστρέψει

Μυστήριο με την εξαφάνιση μιας 33χρονης από το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία αγνοείται από τις 17 Ιανουαρίου και η εξαφάνισή της δηλώθηκε χθες (23/01).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr η 33χρονη εξαφανίστηκε κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες αφού η ίδια δήλωσε ότι θα πήγαινε στο ΠΑΓΝΗ για να δουν οι γιατροί ένα τραύμα στο πόδι που έχρηζε αλλαγής γάζας.

Έκτοτε η ίδια αγνοείται παρά το γεγονός ότι φέρεται να τηλεφώνησε στην οικογένειά της στις 21 Ιανουαρίου και δήλωσε ότι επρόκειτο το βράδυ της ίδιας ημέρας να επιστρέψει.  Όμως δεν το έπραξε μέχρι χθες 23 Ιανουαρίου και τότε ο πατέρας δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του.

Η 33χρονη δε φαίνεται να το έχει ξανακάνει και η συμπεριφορά αυτή προκαλεί έντονη ανησυχία αφού μετά το τελευταίο τηλεφώνημα το κινητό της παραμένει απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γεννηθεί στην Αλβανία, ονομάζεται Εμμανουέλα Μπ. αλλά φέρει ελληνικό δελτίο ταυτότητας. Η εξαφάνιση της δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ SUB.1: Μετατίθενται τα χρονοδιαγράμματα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης
Απόφαση του Δ.Σ. για αναπροσαρμογή παραδοτέων στο έργο με τεχνητή νοημοσύνη – Επηρεάζονται 144 εμπειρογνώμονες
ΙΕΠ SUB.1: Μετατίθενται τα χρονοδιαγράμματα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης
Το βιβλίο των Θρησκευτικών θα αντικατασταθεί με το μάθημα «Ηθική» για μαθητές όσους παίρνουν απαλλαγή
Μάθημα «Ηθική» στα σχολεία: Πράσινο φως από το ΙΕΠ στη σύμβαση με το ΕΚΠΑ
Προγραμματική σύμβαση ΙΕΠ-ΕΚΠΑ ύψους 188.500€ - Πότε θα είναι έτοιμα τα πρώτα βιβλία, ξεκινάει η επιμόρφωση Συμβούλων Εκπαίδευσης
Μάθημα «Ηθική» στα σχολεία: Πράσινο φως από το ΙΕΠ στη σύμβαση με το ΕΚΠΑ
Χάρης Καστανίδης
Καστανίδης για την παραίτηση από ΠΑΣΟΚ: «Απειλούσαν μέχρι και οργανώσεις για να μην με προσκαλούν ως ομιλητή»
Χάρης Καστανίδης: «Φεύγω από το κόμμα Ανδρουλάκη, όχι από το ΠΑΣΟΚ»
Καστανίδης για την παραίτηση από ΠΑΣΟΚ: «Απειλούσαν μέχρι και οργανώσεις για να μην με προσκαλούν ως ομιλητή»