Εξαφάνιση στη Νέα Ιωνία
Συναγερμός για την εξαφάνιση 19χρονης και του μωρού της στη Νέα Ιωνία

Μεγάλη είναι η αναστάτωση και η αγωνία στη Νέα Ιωνία, καθώς χάθηκαν τα ίχνη της 19χρονης Κράσια Ολόντο μαζί με το μωρό της, Ζαγιάνα Ντένγκο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert για την εξαφάνισή τους, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η 19χρονη Κράσια Ολόντο και το μωρό της Ζαγιάνα Ντένγκο, με καταγωγή από το Κονγκό, εξαφανίστηκαν, την Τετάρτη, στις 8:00 το πρωί, από τη Νέα Ιωνία.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την Πέμπτη και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Κράσια (ον) Ολόντο (επ), 19 ετών, έχει μαύρα κοντά μαλλιά τύπου ράστα , έχει μαύρα μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, λευκή μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Η κόρη της Ζαγιάνα (ον) Ντένγκο (επ) έχει μαύρα κοντά μαλλιά και μαύρα μάτια. Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιτροπη
Ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής του Εθνικού Διαλόγου με παρουσία της Σοφίας Ζαχαράκη
Το alfavita.gr στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία που πραγματοποιείται υπό την προεδρία του Πρύτανη του...
Ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής του Εθνικού Διαλόγου με παρουσία της Σοφίας Ζαχαράκη
καισιαριανη
Δήμαρχος Καισαριανής: «Τα ντοκουμέντα της εκτέλεσης των 200 δεν πωλούνται»
Παρέμβαση για την απόκτηση των ιστορικών φωτογραφιών από την εκτέλεση στο Σκοπευτήριο την Πρωτομαγιά του 1944
Δήμαρχος Καισαριανής: «Τα ντοκουμέντα της εκτέλεσης των 200 δεν πωλούνται»