Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπτη
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρώτη του κατάθεση, αλλά και στη συμπληρωματική του ο 50χρονος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Την Τετάρτη ο 50χρονος κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, μετά από νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η κατάθεσή του συνεχίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το πρωί και τις επόμενες ώρες η εξέλιξη της υπόθεσης, διαβιβάστηκε η δικογραφία στον εισαγγελέα και από εκεί στον ανακριτή.

Πρόσωπο - κλειδί θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει κληθεί και έχει δώσει τρεις φορές κατάθεση στην αστυνομία.

Τις τελευταίες μέρες στο «κάδρο» μπήκε ακόμα ένα άτομο με τον οποίο ο κρεοπώλης φέρεται πως επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του. Στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι οι επίμαχες επικοινωνίες έχουν σβηστεί από το κινητό.

Το συγκεκριμένο άτομο που έδωσε κατάθεση κλήθηκε να δώσει το κινητό του για να γίνει έλεγχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος προσπάθησε να επικοινωνήσει και με μία γυναίκα, η οποία δεν απάντησε στις κλήσεις του.

Απαντήσεις περιμένουν οι αστυνομικοί και από την άρση του τραπεζικού απορρήτου όπου θα φανούν οι κινήσεις (αν έγιναν) με τα χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς του αγνοούμενου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dieythyntis_2.jpg
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Αντιδράσεις για την παραπομπή του σε πειθαρχικό – Στο επίκεντρο οι πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών - Αναφορά στις δικαστικές αποφάσεις
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Νηπιαγωγείο με κάγκελα
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου
Καταγγελία Συλλόγου Εκπαιδευτικών για εργασιακό εκφοβισμό και παραβίαση δικαιωμάτων σε νηπιαγωγείο του Χαλανδρίου
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου