peripoliko astinomia perama
Νέα κατάθεση δίνει ο 50χρονος κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου

Προσήχθη για δεύτερη φορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο όταν εξαφανίστηκε στις 5 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι.

Καλείται να δώσει εκ νέου κατάθεση και να απαντήσει με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νέα στοιχεία έχουν να κάνουν με το δεύτερο πρόσωπο που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο φέρεται να επικοινώνησε τη νύχτα που εξαφανίστηκε ο νεαρός ο 50χρονος κρεοπώλης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προέκυψε ότι τη νύχτα της εξαφάνισης το στίγμα του κινητού του 36χρονου άνδρα που επικοινώνησε με τον κρεοπώλη εντοπίζεται κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Μηνύσεις από την οικογένεια

Μηνύσεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά παντός υπευθύνου αλλά και ψευδή κατάθεση (εναντίον του κρεοπώλη) κατέθεσαν συγγενείς του Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου μίλησε στον Alpha για τις ενέργειες των δύο αδερφών και της μητέρας του Μπάμπης.

«Πήγαμε στην εισαγγελέα, καταθέσαμε μήνυση από τις δύο αδελφές και τη μητέρα του Μπάμπη. Τα αδικήματα που έχουμε καταγγείλει είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά παντός υπαιτίου και συμμετέχοντος και το έτερο αδίκημα (προσωποποιημένα για τον κρεοπώλη) είναι η ψευδή κατάθεση. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εμπαίζει τις Αρχές που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχει υποπέσει σε αντιφάσεις που είναι ακατανόητες, με αστείες δικαιολογίες, σε διαφορετικές στιγμές. Συνεπώς, καταγγείλαμε και αυτή την πράξη. Έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία στην εισαγγελέα πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και θεωρώ ότι σύντομα θα φθάσουμε στην αλήθεια», ανέφερε.

«Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε» είπε ο κρεοπώλης σε συγκρατούμενό του

Την ίδια ώρα για τα όσα έγιναν μέσα στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας στο Μεσολόγγι και όσα του είπε ο κρεοπώλης, μίλησε ο Ρομά συγκρατούμενός του ο οποίος κατέθεσε οικειοθελώς στις Αρχές.

Μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του κι έλεγε «τι έκανες ρε μ**».

Εξήγησε πως αυτό του φάνηκε πολύ περίεργο και γι’ αυτό αποφάσισε να τον ρωτήσει γιατί τον έχουν στα κρατητήρια.
Τότε, ο κρεοπώλης του απάντησε πως τον έχουν μέσα για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του, ενώ ισχυρίστηκε ότι πάνε να τον μπλέξουν και με την εξαφάνιση του 31χρονου.

«Του είπα ψέματα ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο και ότι έχω κάνει φυλακή και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Με ρωτούσε αν με είχε δει κανένας, αν το είπα εγώ στην Αστυνομία, γιατί το είπα και πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό», είπε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Έπειτα, είπε πως θέλησε να τον «ψαρέψει» για την υπόθεση του Μπάμπη και ο κρεοπώλης του είπε: «Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε».

«Μου έλεγε συνεχώς ''έμπλεξα'', ήταν ανήσυχος και αναστατωμένος. Τον ρωτούσα για το βράδυ που άφησε το παιδί και έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Μου είχε πει τρία διαφορετικά πράγματα για το πού τον άφησε», πρόσθεσε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάθεσή του αξιολογείται από την Αστυνομία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα