aeroplano taxidia
Andrea Piacquadio /Pexels
Δοκιμάστε τα για φτηνότερες διακοπές

Τα αεροπορικά εισιτήρια πολλές φορές έχουν μεγάλο κόστος και αποτελούν ένα μεγάλο μέρος του ταξιδιού μας. Υπάρχουν όμως διάφοροι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε φτηνά εισιτήρια.

Χρησιμοποιήστε την ανώνυμη περιήγηση

Οι αεροπορικές αυξάνουν αυτόματα τις τιμές τους όταν βλέπουν ότι αναζητάτε συγκεκριμένες πτήσεις κατ’ επανάληψη. Με το incognito mode του browser ουσιαστικά μπαίνετε σε ανώνυμη περιήγηση, αποφεύγοντας τα cookies και... «ξεγελώντας» έτσι τις αεροπορικές.

Προτιμήστε τον Ιανουάριο

Είναι ο μήνας με τις περισσότερες προσφορές και τις πιο χαμηλές τιμές στα αεροπορικά, καθώς έρχεται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και τα έξοδα ή ταξίδια που έφεραν μαζί τους ως παρελκόμενα. Είναι, λοιπόν, μια καλή στιγμή να κλείσετε τα εισιτήριά σας.

Χρησιμοποιήστε VPN

Κλείνοντας τα εισιτήριά σας μέσω VPN από άλλη χώρα, μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, καθώς πολλές αεροπορικές έχουν διαφορετική τιμή στο εισιτήριο από Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες. Αυτό μπορεί να οφείλεται, για παράδειγμα, στο ότι ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο μιας χώρας δεν έχει ακόμη πουλήσει όλες τις θέσεις του και μπορεί να δώσει διαφορετική τιμή. Αναζητήστε τα καλύτερα vpn, κατεβάστε την εφαρμογή και οργανώστε τα επόμενα ταξίδια σας.

Δώστε σημασία στις ημέρες

Οι πτήσεις είναι πιο οικονομικές από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι τις 11 μ.μ. της Τετάρτης και πιο ακριβές από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης μέχρι τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Κινηθείτε έξυπνα και ταξιδέψτε μεσοβδόμαδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα