Άρειος Πάγος
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Εισαγγελική έρευνα ζήτησε ο Άρειος Πάγος

Εντολή δόθηκε από τον Άρειο Πάγο για τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας, μετά από καταγγελίες για δικηγορική εταιρεία που διαφημίζει «σκλαβοπάζαρο» με φτηνούς μετανάστες εργάτες» στο χώρο των οικοδομικών κατασκευών.

Η ντροπιαστική αγγελία

Αναλυτικότερα, η παραγγελία της κυρίας Αδειλίνης έχει ως εξής: «Με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου (902.gr) και του έντυπου τύπου (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ), με τίτλους «Δικηγορική Εταιρεία διαφημίζει “σκλαβοπάζαρο” με φτηνούς μετανάστες εργάτες» και «σύγχρονο σκλαβοπάζαρο» αντιστοίχως, παρακαλούμε να διερευνήσετε τη διαλαμβανόμενη σ’ αυτά σχετική καταγγελία του συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας, προς διακρίβωση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων».

Παράλληλα, σύμφωνα με το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, η δικηγορική εταιρεία έστειλε σχετικό email με τη διαφήμισή της «σε κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο Ελληνικό».

Ακόμη, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας σημειώνει σε ανακοίνωσή του, ότι «διαφημίζουν την πραμάτεια τους ξεδιάντροπα στο διαδίκτυο επικαλούμενοι την ανάγκη των εργοδοτών του κλάδου όχι απλώς για εργατικά χέρια αλλά για μεγαλύτερα κέρδη όπως προσδοκούν και οι ίδιοι από τη δουλειά αυτή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δικαστήριο
Δικαστήρια: Νέος γραπτός διαγωνισμός ΕΣΔΙ – Από σήμερα οι αιτήσεις
Προκήρυξη για την εισαγωγή 122 νέων σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών – Δύο στάδια εξετάσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Δικαστήρια: Νέος γραπτός διαγωνισμός ΕΣΔΙ – Από σήμερα οι αιτήσεις
Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
Σχολεία σε κίνδυνο: «Στάζουν οι στέγες και πλημμυρίζουν τα προαύλια»
«Στην πόλη μας υπάρχουν σχολεία που στάζουν οι στέγες, που πλημμυρίζουν τα προαύλια, που είναι χαλασμένα τα υδραυλικά»
Σχολεία σε κίνδυνο: «Στάζουν οι στέγες και πλημμυρίζουν τα προαύλια»