βιασμός
Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες της 18χρονης και του πατέρα της- «Δηλητηρίαζε το παιδί μου»

Η 18χρονη κοπέλα από τον Βόλο κατέθεσε σήμερα (10/01) για όλα όσα βίωνε εδώ και 9 χρόνια μέσα στο σπίτι της, όπου ο θείος της την βίαζε και την εκβίαζε να του δώσει χρήματα, αλλιώς θα τα αποκαλύψει όλα.

Συγκεκριμένα η 18χρονη είπε στους αστυνομικούς πώς ξεκίνησε η κακοποίησης της και πώς το τελευταίο ο διάστημα της έστελνε βίντεο στο κινητό της τηλέφωνο ζητώντας της εκβιαστικά χρήματα για να μην τα δημοσιοποιήσει.

Μάλιστα προσκόμισε στους αστυνομικούς και μηνύματα του 33χρονου ενώ τους παρέδωσε και το κινητό της τηλέφωνο. Στο οποίο ο θείος της, της έστελνε τα βίντεο για να την πιέσει ψυχολογικά ώστε να πετύχει ακόμα καλύτερα τον εκβιασμό του.

 Την ίδια ώρα ο 50χρονος πατέρας της  περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς έμαθε από την ίδια του την κόρη για τον εφιάλτη που ζούσε και πώς πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον αδελφό της γυναίκας του. Όπως είπε μάλιστα κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη του που σπούδαζε άρχισε να μην πληρώνει το ενοίκιο του διαμερίσματος της και να του ζητάει όλα και περισσότερα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος πατέρας κατέθεσε:

«….Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε συνεχώς χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα της της στέλναμε κανονικά χρήματα.

Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και μου είπε όλα όσα ζούσε τόσα χρόνια με το 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά. Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε πατέρας είμαι…»

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της, ειδοποίησε τη σύζυγό του, ότι έπαθε ζημιά το αυτοκίνητό του και να πάρει τηλέφωνο τον αδερφό της για να τον βοηθήσει. Εκεί ο 50χρονος σκότωσε τον 33χρονο με καραμπίνα και μετά παραδόθηκε στην αστυνομία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή Νοημοσύνη στα σχολεία
Τεχνητή νοημοσύνη και επαγγελματικός προσανατολισμός: Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους
Γιατί η τεχνητή νοημοσύνη επιβάλλει την επιστροφή στην αυθεντική παιδεία
Τεχνητή νοημοσύνη και επαγγελματικός προσανατολισμός: Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Εκπαιδευτικοί και ψυχική υγεία: Η νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας
Σε εφαρμογή τίθεται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα που στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας μέσα στα σχολεία.
Εκπαιδευτικοί και ψυχική υγεία: Η νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας