Ιερώνυμος για ομόφυλα ζευγάρια και τεκνοθεσία: «Έχουμε μπερδευτεί»
«Η Εκκλησία θα πάρει θέση αφού τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός»

Στο ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, λέγοντας ότι η Εκκλησία θα τοποθετηθεί αφού ακούσει την επίσημη γραμμή της πολιτείας.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, «ακούμε τόσα πολλά που είμαστε όλοι μπερδεμένοι. Θα ακούσουμε ποια γραμμή θα ακολουθηθεί από την πολιτεία και στη συνέχεια θα πάρουμε και εμείς θέση».

«Πιστεύουμε στην ελευθερία να ζει κανείς όπως επιθυμεί, αλλά…»

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιερώνυμος είχε σχολιάσει το θέμα του νομοσχεδίου τον προηγούμενο μήνα λέγοντας ότι «πιστεύουμε στην ελευθερία του ανθρώπου να ζει όπως επιθυμεί, όμως δεν θα επιτρέψουμε την αλλαγή στη σύνθεση της κοινωνίας».

Σχετικά με το ζήτημα του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε αναφέρει μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι «η Εκκλησία δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη θέση για το ζήτημα αυτό. Πιστεύουμε στην ελευθερία του ανθρώπου να ζει όπως επιθυμεί, όμως δεν θα επιτρέψουμε την αλλαγή στη σύνθεση της κοινωνίας», διερωτώμενος «ένα παιδί που θα έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες τι δικαιώματα θα έχει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα